Správný režim jídla

Nevhodný jídelní režim je častou příčinou vzniku a udržení nadváhy, i když nepřijímáme nadměrné množství potravy. Nerovnoměrným příjmem potravy během dne nemáme vyrovnanou hladinu cukru v krvi – glykemii, což má negativní dopad na redukci váhy. Rozložení jídla by mělo vypadat přibližně takto: snídaně 25% denní spotřeby, svačina 10% denní spotřeby, oběd 30% denní spotřeby, svačina 10% denní spotřeby a večeře 25% denní spotřeby.

Reklamy

Zanechat odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

Logo WordPress.com

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit /  Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Odhlásit /  Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Odhlásit /  Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit /  Změnit )

Připojování k %s